Parc Natural del Delta de l’Ebre

Podràs visitar i gaudir de la gran oferta que ofereix el Parc Natural del Delta de l’Ebre, que disposa d’una superfície de 320 km2 i actualment és un dels hàbitats aquàtics més valorats del Mediterrani Occidental.
Terrenys de cultiu d’arròs

El 20% de la superfície són àrees naturals i un 75% zones cultivables. El paisatge s’omple majoritàriament pels arrossals, que canvien de color segons l’època de l’any en que es troben pel seu cultiu.

Tractor treballant la terra d’arròs

Gràcies a això i a la seva vegetació característica, és un paratge ideal per a multitud d’espècies animals salvatges. Per la zona es poden observar aus com els Corbs Marins, Ocells Marins, Gavines, Xatracs, Fumarells, Limícoles, Rapinyaires Diürns, Ràl·lids, Anàtids I Cabussons, Ardeids, Becplaners, Capons Reials i Flamencs.

Flamencs a la badia dels Alfacs

El Parc Natural del Delta de l’Ebre és una Reserva Natural Parcial, un Espai Natural Protegit, Zona Especial de Conservació i Zona Especial de Protecció per a les Aus (Xarxa Natura 2000). Disposa de diversos ambients i és l’hàbitat aquàtic més important del territori.

Gavines volant, amb Sant Carles de la Ràpita de fons

Trobaràs un gran nombre d’itineraris senyalitzats i activitats per a gaudir de l’entorn i aprendre sobre la zona, així com l’alta varietat d’espècies de peixos (50) i d’aus (400 aproximadament), així com colònies de cria d’ocells marins.

Casa de fusta per a l’observació de la fauna

Flamencs menjant